banner stozer cz sinj

BANNER FERATA

Trilj: Moje svjetlo za Vukovar i Škabrnju

Autor/ica
Objavljeno: 9 studenoga, 2019
trilj vukovar skabrnja

Grad Trilj, Muzej triljskog kraja, HU Benedikt, Udruga žena Triljanke, ZŽ Katarina Zrinski Trilj, UOSIT, Župni zbor svetog Mihovila, sportske i kulturne udruge te OŠ Trilj i ove godine organiziraju program sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, pod nazivom ‘Moje svjetlo za Vukovar i Škabrnju’.

Program će početi u utorak, 12. studenog u 19 sati otvaranjem izložbe ‘Andrija Matijaš Pauk’ u Muzeju triljskog kraja.

U srijedu, 13. studenog, u organizaciji HU Benedikt i Grada Trilja, u 18 sati u gradskoj kino-dvorani bit će prikazan igrano-dokumentarni film ‘Glavu dole ruke na leđa’, redatelja i producenta Stipe Majića Pipe, branitelja s Trpinjske ceste.

U nedjelju, 17. studenog u 16,30 sati počet će paljenje svijeća i kolona sjećanja sa svijećama do spomenika Svetom Mihovilu, podignutom u čast svih branitelja. Ispred spomenika će u 17 sati biti polaganje cvijeća i svijeća za poginule i sve žrtve Domovinskog rata, molitva i recital Vukovar ‘Odlazak’.

U ponedjeljak, 18. studenog u gradskoj kino-dvorani u 10,45 sati učenici od 1. do 4. razreda OŠ Trilj izvest će priredbu ‘Vukovar svijetli’, a u 12,30 sati učenici od 5. do 8. razreda literalno-glazbeni recital ‘Prignimo glave za Vukovar’.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh