ALKARIC

Trilj: Obavljena primopredaja gradske vlasti

Autor/ica
Objavljeno: 8 lipnja, 2021
sipic bugarin

U Trilju je danas održana primopredaja vlasti između dosadašnjeg gradonačelnika Ivana Šipića i novoizabranog gradonačelnika Ivana Bugarina.

Podsjećamo, Ivan Šipić je dužnost gradonačelnika Trilja obnašao od 2009. godine, a na prošlim lokalnim izborima njegov protukandidat Ivan Bugarin osvojio je oko 125 glasova više te tako postao novi triljski gradonačelnik.

Prilikom primopredaje vlasti Šipić je kazao kako Grad Trilj svom nasljedniku predaje u dobrom stanju.

‘Dobro je trasirano i utemeljeno, stanje na računu nije minus nego je oko 1 milijun i 700 tisuća kuna u plusu, s tim da imamo dosta potraživanja po projektima. Imamo silu projekata, što je vidljivo i u izvješću. Zahvalan sam svima na potpori svih ovih godina, ponajprije Triljankama i Triljanima. Želim svako dobro novom gradonačelniku u obavljanju ove dužnosti. Puno projekata čeka i treba nastaviti za dobro Triljana’, kazao je Šipić.

Novoizabrani gradonačelnik Ivan Bugarin između ostalog je poručio kako će Grad Trilj učiniti transparentniji.

‘Sigurno da ću napraviti rekonstrukciju Gradske uprave, ojačat ću je novim kadrovima i na taj način učiniti funkcionalnijom. Već danas ću sjesti i razgovarati s djelatnicima Gradske uprave, a za sutra je dogovoren sastanak za županom i njegovim zamjenicima. Razvijat ćemo ovaj grad na način kako smo i najavljivali u našoj kampanji. Primio sam izvješće bivšeg gradonačelnika, svakako ću ga detaljno pregledati i javnost izvijestiti o stanju blagajne’, kazao je Bugarin.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh