extrametal

Trilj: Promocija knjige ‘Hrvatska u raljama djece komunizma’

Autor/ica
Objavljeno: 5 prosinca, 2014

dujmovic_predstavljanje_knjige_sinj03

U triljskom gradskom kinu sutra u 19 sati i 30 minuta upriličit će se promocije knjige Tihomira Dujmovića ‘Hrvatska u raljama djece komunizma’.

Govoreći o svojoj najnovijoj knjizi, istaknuti novinar i publicist Tihomir Dujmović ističe kako je riječ o knjizi koja je ukupni saldo trogodišnje vlasti Kukuriku koalicije i ukupnog mandata predsjednika Ive Josipovića.

‘Taj saldo je negativan, kao što je i cijela naša situacija negativna. U knjizi pokušavam objasniti i zašto i kako i pokušavam objasniti što će se dogoditi s Hrvatskom, jer već postoje jasne naznake, ostane li na vlasti ova ekipa i ostane li na Pantovčaku ovaj predsjednik. Nakon promocije u Dubrovniku bilo je nekih kritika koje su se svodile na to da se radi o nepotrebnom afirmiranju stare teze o komunizmu i avetima prošlosti. Ja u knjizi ne govorim o komunizmu i avetima prošlosti nego se knjiga bavi isključivo ovom vlašću i svim onim potezima koje ova vlast radi’, naglasio je Dujmović te pozvao sve one koji su nezadovoljni i pitaju se što će se dogoditi ostanu li ovi ljudi na vlasti da odgovore potraže na promociji u Trilju.

Osim autora, knjigu ‘Hrvatska u raljama djece komunizma’ u Trilju će predstaviti dr. Andrija Hebrang i Antun Vrdoljak.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh