tramax

U kino stižu ‘Nindže kornjače’ i ‘Prizivanja 2’

Autor/ica
Objavljeno: 8 lipnja, 2016
nindja_kornjace

Na programu sinjskog kina od sutra, 9. lipnja do ponedjeljka, 13. lipna bit će dva filma.

Avanturistička komedija Nindža kornjače – Izlazak iz sjene prikazivat će se s početkom u 18,45 sati, a horor Prikazivanja 2 u 20,30 sati.

Nindža kormnjače:
Mickey, Don, Leo i Raph vraćaju se u kino ovog ljeta u još većoj avanturi zajedno s April O’Neil (Megan Fox), Vernom Fenwickom (Will Arnett), i pridošlicom – maskiranim hokejašem osvetnikom Caseyjem Jonesom (Stephen Amell). Nakon što njihov najveći neprijatelj, Shredder, pobjegne iz pritvora, udružuje se sa zločestim znanstvenikom Baxterom Stockmanom (Tyler Perry) i njegovim pristašama, Bebopom (Gary Anthony Williams) i Rocksteadyjem (WWE Superstar Stephen “Sheamus” Farrelly), kako bi zajedno izvršili plan za preuzimanjem vlasti u svijetu. Pripremajući se spriječiti Shreddera i njegovu ekipu, kornjače će se susrest s još većim zlom sličnih namjera: zloglasnim Krangom.

Prizivanja 2:
U novom nastavku ponovo ćemo moći gledati Eda (Patrick Wilson) i Lorraine Warren (Vera Farmiga) u ulozi paranormalnih istražitelja, koji će ovoga puta otputovati u Englesku. Priča je bazirana na istinitim događajima koji su se u periodu od 1977. do 1979. dešavali u jednoj kući u engleskom gradu Brimsdownu. Radi se o jednom od najvažnijih dokumentiranih paranormalnih slučajeva u svijetu koji su pogodili porodicu Hodgson, a Ed Warren je ovaj slučaj naveo kao jedan od najstrašnijih iskustava tokom njegove karijere. Ed je preminuo 2006. godine, a Lorraine se i danas bavi istraživanjem paranormalnih pojava. Ovaj slučaj je tema brojnih knjiga, dokumentaraca, horora i TV serija.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh