U nedjelju 17. Sinjski polumaraton

Autor/ica
Objavljeno: 11 travnja, 2014
atletiari

Izvor: AK Sinj

U nedjelju 13. travnja 2014. u Sinju će se održati tradicionalni 17. Sinjski Li Ning polumaraton i trka građana na 5 kilometara.

Start i cilj polumaratona i trke građana je premješten na novu lokaciju, ispred Doma mladih. Start polumaratona je u 10 sati, a trka građana u 10 sati i 10 minuta.

Trasa trke polumaratona

Trka bi startala ispred Doma mladih, Glavička ulica, Matića ulicom, pretrčalo bi se D1 Splitska ulica kod semafora ispod Općine, ulicom Miljenka Buljana, ulicom Put Piketa do 700m iza mosta na Kerepu (Cetina) gdje bi bilo okretište te nazad do raskrižja Troglav, lijevo nerazvrstanom asfaltiranom cestom do kraja asfalta gdje je opet okretište do Troglava, Put Piketa , Miljenka Buljana, pretrčavanje D1 Splitska ulica ispod Općine , Matića ulicom s ciljem u Glavičkoj ulici ispred Doma mladih.

Trasa trke na 5 km
Trka bi startala ispred Doma mladih, Glavička,Matića ulicom pretrčalo bi se raskrižje D 1- Splitska ulica, ulicom Miljenka Buljana, Put Piketa (350 m dalje od mostića na aerodromu gdje je okretište) natrag istom trasom do ul. Put Piketa – ul. Miljenka Buljana- D 1- Splitska-Matićeva-Glavička ulica do Doma mladih gdje je cilj.

Obje staze su gotovo sto posto ravne i očekuju se odlični rezultati.
Za vrijeme održavanja trka bit će zatvoren promet kroz Sinjsko polje, a promet iz Sinja prema Otoku i obratno moći će se odvijati preko Hana i Gale.

Na trkama se očekuje oko 200 trkačica i trkača iz cijele Hrvatske kao i iz susjednih zemalja, a najavljen je i nastup preko 20 Sinjana..

Ovim putem pozivamo građane da dođu ispred Doma mladih te podrže sve trkače na startu i cilju trke. Također pozivamo građane da se prijave na trku građana i tako aktivno podrže ovu sportsku manifestaciju.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh