dani sv mihovila
Magazin Dugopolje

U programu Hit radija emitirana nova emisija ‘Županija +’

Autor/ica
Objavljeno: 10 rujna, 2023
zupanija f

U programu Hit radija danas je emitirana još jedna emisija ‘Županija +’.

U Temi tjedna bilo je riječi o početku nove školske godine, na početku koje je župan Blaženko Boban posjetio OŠ Zagvozd, koja je jedna od pet škola u Splitsko-dalmatinskoj županiji koja se uključila u eksperimentalni program cjelodnevne škole.

U rubrici Kronika tjedna emitirano je izvješće s uručenja ugovora iz programa sustavnog gospodarenja energijom, za ugradnju fotonaponskih elektrana i dizalica topline, zatim o svečanosti otvorenja Odjela za pružanje izvaninstitucionalnih usluga Centra za odgoj i obrazovanje ‘Juraj Bonači’ iz Splita u Supetru, kojem je uz župana Blaženka Bobana nazočio i predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, kao i s otvorenja preuređenih prostorija Doma zdravlja Splitsko-dalmatinske županije, odnosno dvije pedijatrijske ordinacije u Solinu.

U emisiji je najavljena i 22. sjednica Županijske skupštine Splitsko-dalmatinske županije koja će se održati u ponedjeljak, 11. rujna s početkom u 9 sati u dvorani Kemijsko-tehnološkog fakulteta u Splitu, za koju je predložen Dnevni red od 22 točke, među kojima su i prijedlozi odluka o dodjeli nagrada SDŽ. Podsjetimo, među predloženima za nagrade su, u kategoriji kolektivnih nagrada, KUU Sinjske mažoretkinje i Aeroklub Sinj te Mira Talaja, mag.med.tech., koja je predložena za osobnu nagradu.

Emisiju ‘Županija +’ možete preslušati OVDJE.

ferata@ferata.hr
0997370409