U Sinj sutra stiže predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko

Autor/ica
Objavljeno: 17 travnja, 2015
karamarko_otok

U Sinj sutra stiže predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

Kako doznajemo, razlog dolaska je obilježavanje 25. godišnjice osnutka HDZ-a. Tom prilikom okupljeni će se prisjetiti trenutka kada je prvi hrvatski predsjednik dr. Franjo Tuđman održao veličanstveni skup u Sinju pred više desetaka tisuća ljudi. U okviru obilježavanja obljetnice održat će se svečana sjednica, a predsjednik sinjskog HDZ-a Hrvoje Markulin pozvao je sve članove i simpatizere stranke da im se pridruže:

‘U 11 sati i 30 minuta kod biste dr. Tuđmana položit ćemo vijence, a u 12 sati je nastavak programa u hotelu Alkar. Stoga koristim priliku da pozovem sve naše članove i simpatizere da nam se sutra pridruže’, kazao je Hrvoje Markulin.

Neslužbeno doznajemo kako bi sutra Sinj trebao posjetiti i predsjednik Vlade RH Zoran Milanović. Čelni čovjek sinjskih socijaldemokrata Stipe Jadrijević Cvrlje kazao nam je kako on nema nikakvu službenu informaciju o dolasku svog stranačkog šefa u Sinj, no mogućnost dolaska potvrdio nam je predsjednik Viteškog alkarskog društva dr. Stipe Jukić. Naime, premijer Milanović trebao bi posjetiti Viteško alkarsko društvo, obići Muzej sinjske alke te vidjeti u kojoj je fazi izgradnje i hoće li biti spreman za otvaranje do 300. Alke. Dr. Jukić je istaknuo kako bi u poslijepodnevnim satima trebalo biti poznato dolazi li Zoran Milanović sutra u Sinj ili ne.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh