tommy
vrlika
utd banner
Diskonti Toni
baner donlic
božo
Banner CORE HIT RADIO

U Sinju ponovno cijepljenje bez najave

Autor/ica
Objavljeno: 3 kolovoza, 2021
cijepljenje

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije uputio je novi javni poziv za cijepljenje protiv koronavirusa bez najave.

Cijepljenje će se održati u subotu, 7. kolovoza od 8 do 12 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Ivica Glavan Ićo. Na raspolaganju će biti cjepiva Pfizer- BioNTech, Moderna, Astra Zeneca i Johnson&Johnson cjepiva.

‘Pozivam sve naše sugrađane koji se još nisu cijepili da dođu i prime cjepivo. Nije potrebna nikakav najava. Važno je naglasiti da se na cijepljenje odazovu svi oni koji su na prvom javnom pozivu 17. srpnja primili prvu dozu Pfizer cjepiva. Svi oni će 7. kolovoza primiti drugu dozu i potvrdu da su cijepljeni. Onima koji su 17. srpnja primili prvu dozu nekog drugog cjepiva još nije vrijeme za revakcinaciju, odnosno drugu dozu,, njih ćemo pozvati na cijepljenje u našu Higijensko-epidemiološku službu kada dođe vrijeme za drugu dozu. Naravno, po drugu dozu cjepiva u subotu nam mogu doći i svi ostali kojima je sada vrijeme za revakcinaciju’, kazala je voditeljica sinjske Ispostave NZJZ dr. Ana Kokot Živalj.

Dr. Kokot Živalj naglasila je kako će naš NZJZ ovog vikenda, za vrijeme 306. alkarskih svečanosti vršiti testiranje na adresi Put Šumarije i to u petak i subotu od 9 do 18 sati, a u nedjelju od 9 do 16 sati. Cijena brzog antigenskog testa je 100 kuna.

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh