U Sinju proslavljen Dječji doček Nove godine

Autor/ica
Objavljeno: 31 prosinca, 2019
djecji docek

Sinjani su već počeli slaviti ulazak u 2020. godinu. Naime, jutros u 10 sati i 30 minuta počeo je Dječji doček Nove godine koji je organizirala Udruga Sinjski Ferali.

Već drugu godinu zaredom u Sinju najmlađi Sinjani slavlje počinju u ranim jutarnjim satima, na Dočeku koji je pripremila udruga Sinjski Ferali.

Na sinjskom središnjem gradskom trgu, Trgu Kralja Tomislava, okupilo se nekoliko stotina djece i roditelja koji se uživali u nastupu Sinjskih mažoretkinja, izvedbama Sinjskog pučkog kazališta i dobroj glazbi DJ Tonća.

Svi sudionici programa, predvođeni najmlađima, napravili su vliki živi vlakić koji je vozio od vrha do dna Pijace. Točno u podne otvoreni su i dječji šampanjci, a Novu godinu svima je čestitala i gradonačelnica Grada Sinja Kristina Križanac.

Sinjani i večeras imaju doček na otvorenom, koji počinje u 22 sata, a sve prisutne zabavljat će sinjski rokeri grupa M.O.R.T. te Jurica Pađen i Aerodrom.

U Gradu Trilju također je organiziran doček Nove godine na otvorenom. Triljane i triljske goste zabavljat će triljski dj -evi koji garantiraju dobru zabavu do dugo u noć.

Atmopsferu s Dječjeg dočeka Nove godine u Sinju pogledajte u fotogaleriji…

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh