miro bulj
hdz

U sklopu projekta ‘Ruke pomoći u Cetinskoj krajini’ održana treća radionica ‘Analiza rada zaposlenica’

Autor/ica
Objavljeno: 16 srpnja, 2019

Izvor: CERURA HR

U ponedjeljak, 15. srpnja 2019., u sklopu projekta ‘Ruke pomoći u Cetinskoj krajini’ u prostorijama braniteljske socijalno-radne zadruge DALMATIA RURALIS održana je radionica ‘Analiza rada zaposlenica’.

Ova radionica se u sklopu projekta održava po treći puta, a na njoj su se izmjenjivala iskustva u radu s krajnjim korisnicima projekta. Poseban fokus stavljen je na rješavanje nekih situacija i problema s kojima se njegovateljice susreću te su one ovom prilikom dobile preporuke za poboljšanje podrške i usluge u svom radu. Zbog posebnosti posla kojim se njegovateljice bave te specifičnih poteškoća i pitanja s kojima se susreću, da bi se osigurala što kvalitetnija pomoć krajnjim korisnicima ova radionica će se održavati svaka četiri mjeseca za vrijeme trajanja radnog odnosa žena.

U razgovoru je istaknuto kako su povratne informacije od krajnjih korisnika projekta izrazito pozitivne, korisnici su zadovoljni radom njegovateljica te nemaju zamjerki a za kraj radionice upriličen je domjenak za sve prisutne.

Podsjećamo, projekt je osposobio 34 pripadnice ciljanih skupina za zanimanje njegovateljice, koje će 24 mjeseca pružati usluge korisnicima – osobama starije životne dobi, osobama u nepovoljnom položaju ili osobama s invaliditetom s naglaskom na hrvatske branitelje.
Projekt doprinosi ublažavanju posljedice njihove drugotrajne nezaposlenosti i riziku od siromaštva a krajnji korisnici povećavaju razinu kvalitete života.

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh