svabo

U subotu se konačno otvara gradski bazen!

Autor/ica
Objavljeno: 11 srpnja, 2013

bazen_napunjen

U subotu u 9 sati konačno se otvara sinjski gradski bazen! Informaciju nam je potvrdio voditelj bazena Stipe Blajić.

‘Bazen se počeo puniti 6. srpnja. Nakon tri dana je napunjen i otad se voda grije pod djelovanjem sunca. Trenutna temperatura je 20 stupnjeva. Nadamo se da će do subote prijeći 22 stupnja, ako ne i koji stupanj više, što je pogodno za kupanje za širi krug građana’ istaknuo je Stipe Blajić.

Blajić dodaje kako će do subote biti obavljena i laboratorijska analiza vode te napominje kako ne bi trebalo biti nikakvih problema. Za razliku od proteklih godina, kada je na dan otvaranja bazena kupanje bilo besplatno, kupači će u subotu ipak morati platiti ulazak na bazen. Blajić ističe kako je ovakva odluka donesena prvenstveno zbog sigurnosti kupača.

‘Iskustvo od protekle dvije godine pokazalo je kako imamo prevelik ulaz građana na bazen pa je teško kontrolirati njihovu sigurnost i sigurnost njihove imovine. Događale su se neke neželjene stvari, poput otuđenja mobitela i drugih stvari. Ne želimo da se to događa i prvenstveno zbog toga smo odlučili da bude naplate, jer je tada smanjen pritisak po pitanju ulaska građana na bazen i samim time je kontrola puno lakša’, zaključio je voditelj sinjskog bazena Stipe Blajić.

Kao i proteklih sezona, cijena korištenja po satu bit će 10 kuna, a svaki sljedeći sat dodatnih pet kuna. Kupači koji će se kupati u vremenu od 9 do 12 sati plaćat će 10 kuna, bez obzira koliko su dugo koristili bazen. Bazen će biti otvoren od 9 do 21 sat.

 

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh