svabo

Učenice SSŠ Bana Jelačića treće na PH u rukometu

Autor/ica
Objavljeno: 4 svibnja, 2014
ssš bana Josipa Jelačića

Izvor: SSŠ Bana Jelačića Sinj

U organizaciji Hrvatskog školskog sportskog saveza i Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i sporta protekla dva dana u Poreču, od 30. 04. do 02. 05. 2014., održavala se završnica državnog prvenstva školskih sportskih društava Republike Hrvatske za srednje škole u 9 sportova s preko 800 učenika.

U sportskoj dvorani Žatika održavao se rukometni dio završnice gdje su djevojke i mladići odigrali svoje utakmice za prestižnu nagradu prvaka države u kategoriji srednjih škola.
Nakon dvodnevnog natjecanja postignuti su rezultati: Prvo mjesto i titulu državnog prvaka pripalo je djevojkama ŠŠD Mladost iz Đakova koje su tijesnom pobjedom ali sasvim zasluženo slavile nad suparnicama ŠŠD ŠPOGI iz Zagreba.

Učenice Srednje strukovne škole Bana Josipa Jelačića iz Sinja su minimalnom prednošću u utakmici za treće mjesto slavile nad ŠŠD Gimnazija iz Čakovca koje su se morale zadovoljiti četvrtim mjestom.

Važno je napomenuti kako su naše djevojke slavile protiv državnih prvakinja u skupini rezultatom 18-15. No, nedostatak koncentracije u polufinalu i poraz od Športske gimnazije iz Zagreba izbacuje nas iz utrke za prvo mjesto i ostavlja nas u borbi za treće mjesto.

Za Srednju strukovnu školu Ban Josip Jelačić Sinj nastupili su: Marina BOTICA, Matea MAŽURIN, Matea RADONJA, Matea PLETIKOSIĆ, Ines VRDOLJAK, Matea ŠKALIĆ, Jelena OMRČEN, Lea POLJAK, Katarina BUDIĆ, Ljubica PLAZIBAT i Kristina MAJIĆ.

Ekipu su vodili: Josip Malbaša, prof. i trenerica Ženskog rukometnog kluba “Sinj” Ljiljana Borozan.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh