banner stozer cz sinj

Učenici Tehničke i industrijske škole Ruđera Boškovića u Sinju ponovno aktivni

Autor/ica
Objavljeno: 5 studenoga, 2019
za feratu

Tekst i foto: Mirjana Milun

Dana 26. listopada 2019. učenici Tehničke i industrijske škole Ruđera Boškovića u Sinju sudjelovali su na snimanju HRT-ove emisije ‘Ni DA ni NE’ na temu vandalizma i huliganstva, tj. kako sadržajem za mlade suzbiti navedeno.

Ideja za javljanje na natječaj HRT-a bio je prošlogodišnji vandalizam nad Sunčevim sustavom koji je bio postavljen u gradskom parku kroz koji prolaze gotovo svi učenici srednjih škola u Sinju. Tematski filmski uradak, kojim su se učenici predstavili u Zagrebu, snimio je učenik prošlogodišnjeg 4c razreda Stipan Omrčen koji je dobio sve pohvale za film.

U studiju na snimanju emisije sudjelovali su učenici: Bitunjac Nikolina, Budimir Ivan, Cvitković Ante, Čačija Ivan, Ćurković Neven, Domazet Lošo Valentina, Gugić Tomislav, Jadrijević Cvrlje Kristian, Kundid Jelena, Matas Marko, Milanović Litre Viktor, Poljak Filip, Prcela Zdenka, Smoljanović Matea, Soldić Anja, Vrca Petar, Vukman Jerko, Župić Ivan i već spomenuti Omrčen Stipan. U suncem okupanom Zagrebu dočekala nas je producentica emisije Margita Pandžić i voditelj David Bankole, veliki zaljubljenik debate, a takvima su se pokazali i naši učenici.

Učenici su odlično ostvarili svoj zadatak pod budnim okom prof. Nikole Jelinčića, Nenada Mećave i pedagoginje Mirjane Milun u što se možete uvjeriti 23.11.2019. kada bi, po planu, morala biti emisija na TV-u.

u studiju
Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh