Marino Trans

Uskoro 6. Triljska biciklijada

Autor/ica
Objavljeno: 10 rujna, 2019
biciklijada

Turistička zajednica grada Trilja i Grad Trilj u suradnji sa Biciklističkim klubom Kamešnica, a u sklopu projekta MedPaths, organiziraju 6. TRILJSKU BICIKLIJADU koja će se održati u nedjelju 15. rujna 2019. s početkom u 12 sati sa startom u gradskom parku Trilj.

Prijave su otvorene do početka biciklijade u nedjelju u 11 sati u uredu TZ grada Trilja (Kralja Tomislava 1A), na kontakt broj 021 832 510, e-mail info@visittrilj.com ili putem Facebook stranice Visit Trilj.

RASPORED:

11:00 – okupljanje u gradskom parku

– prijava sudionika te preuzimanje startnih brojeva, majica i vode

12 sati – START biciklijade

15 sati – predviđeni povratak na cilj (gradski park)

RUTA BICIKLIJADE: Gradski park – Crkva sv. Mihovila – Konjušnica – Kanalom do Miletinca – Kanal prema Troglavu – Cetina – Konjušnica – Crkva sv. Mihovila – Gradski park

Biciklijada nema natjecateljski karakter i vozi se u grupi, a za sve sudionike osigurane su majice te topli obrok.

‘Upotreba zaštitne kacige obvezna je za sve sudionike. Svi punoljetni sudionici voze na vlastitu odgovornost, a maloljetni u pratnji roditelja. Organizator ne snosi odgovornost za djela učinjena od strane sudionika prema trećim osobama. Pozivamo Vas da nam se pridružite i uživate u ugodnoj vožnji, prirodnim ljepotama i zajedničkom druženju’, poručuju iz triljske Turističke zajednice.

Facebook
Na vrh