Uspješno zaključen humanitarni malonogometni turnir u Otoku

Autor/ica
Objavljeno: 4 kolovoza, 2019

Prošli tjedan u Otoku je završen humanitarni malonogometni turnir “Otok 2019” koji je trajao sedam dana, a prihod od turnir bio je namijenjen za liječenje Marka Brčića iz Gale.

Treća je ova godina zaredom da se organizira humanitarni turnir na Golim brdima, a ovogodišnje izdanje je bilo i najduže do sada.

Kroz sedam natjecateljskih dana broj posjetitelja bio je konstantno visok, nastupilo je preko 50 malonogometnih momčadi, a pobjednik ovogodišnjeg izdanja bila je momčad Praonica Alba iz Trilja koja je u finalu svladala još jednu triljsku momčad, Kavanu Carpe Diem, dok je treće mjesto osvojio MNK Brnaze.

U finalnom danu još je održana revijalna utakmica UHDDR-a Općine Otok i veterana IX. bojne HOS-a te povlačenje konopa za žene.

Ipak, u prvom planu bila je pomoć sumještaninu, a da stanovnici Općine Otok i svi gosti iz Cetinske krajine i šire imaju veliko srce pokazalo se i ove godine kada je prikupljeno 114.749,78 kuna.

Organizatori se na kraju zahvaljuju svim volonterima, svim momčadima i posjetiteljima i svima koji su na bilo koji način pomogli održavanje ovog turnira.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh