extrametal

UTIS poziva: Pomozite Gabrijelu Pervanu!

Autor/ica
Objavljeno: 22 kolovoza, 2013

vojo

Udruga tjelesnih invalida grada Sinja uključila se u humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za ozdravljenje osmogodišnjeg dječaka Gabrijela Pervana iz Kaštela. Pozvala je sve dobre ljude s područja Cetinskog kraja da se, sukladno svojim mogućnostima, uključe u akciju.

Prema riječima predsjednika UTIS-a Voje Baraća, u obitelji Pervan trojica dječaka imaju probleme s deformitetom stopala i koljena. Jedan od njih već je operiran u njemačkom Aschauu te sad normalno hoda.

‘Gabrijel ima slične probleme kao njegov brat i trebat će mu više operacija. Prva bi trebala biti 16. rujna u Aschauu. Cijena troškova operacije je oko 25 tisuća eura, a akcija prikupljanja sredstava trajat će mjesec dana. Sukladno Zakonu o humanitarnoj pomoći, akcija je prijavljena nadležnom Uredu državne uprave i po završetku će biti objavljeno koliko sredstava je prikupljeno’, istaknuo je Barać.

Građani koji se žele uključiti u akciju svoje novčane priloge mogu uplatiti na broj žiro-računa Udruge roditelja djece s posebnim potrebama ‘Naša dica’, otvoren u Hrvatskoj poštanskoj banci: HR60 2390001-1500074982.

Sve informacije o akciji mogu se dobiti u udruzi UTIS na telefon 660-070 ili na web stranici Udruge roditelja djece s posebnim potrebama ‘Naša dica’.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh