banner stozer cz sinj

BANNER FERATA

Velika nogometna fešta u Glavicama povodom osvajanja 2. ŽNL

Autor/ica
Objavljeno: 14 lipnja, 2015

Glavice - prvak 2. žnl

Prekrasne slike viđene su u subotu na igralištu u Glavicama gdje je istoimeni domaćin proslavio naslov prvaka u 2. ŽNL, primio pehar i medalje, odigrao pritom i revijalnu utakmicu te na kraju sve začinio velikom proslavom…

Dugo se u Glavicama nije organizirala ljepša, pozitivnija i sportskija fešta od ove koja se “odigrala” u kasnim poslijepodnevnim i večernjim satima na nogometnom igralištu, ali i oko njega.

Naime, razlog velikoj fešti bila je proslava naslova prvaka u drugom županijskom rangu i ekspresan povratak u viši nogometni razred, gdje je Glavicama objektivno i mjesto.

Sjajno je pritom bilo vidjeti i sudar aktualnih prvaka i veterana Glavica koji je polučio dosta dobre zabave, ali pravog nadmetanja u kojem seniori nisu bili podčinjeni. Na kraju rezultat je bio – velika zajednička fešta i to je sve što se treba znati o rezultatu.

Pehar i medalje Glavičani su primili iz ruku predsjednika Županijskog nogometnog saveza Alojzija Šuprahe, no tijekom večeri fešti su se priključila mnoga poznata imena poput Srđana Andrića, ali i Mirka Labrovića te niza drugih.

U svakom slučaju čestitke Glavicama na naslovu prvaka te lijepoj, veseloj i pozitivnoj sportskoj večeri.

Glavice - proslava

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh