banner stozer cz sinj

BANNER FERATA

‘Veseli stroj’ razveselio Hrvačane i njihove goste

Autor/ica
Objavljeno: 18 travnja, 2015

predstava_veseli_stroj06

Školska dvorana u Hrvacama bila je prepuna gledatelja na premijernoj izvedbi predstave humorističnog karatera ‘Veseli stroj’ koju su izveli glumci-amateri iz dramske skupine hrvatačkog Kulturno-umjetničkog društva ‘Peruća’.

Puno smjeha, podsjećanja na 70-godine prošlog stoljeća u Hrvacama, veselim i zanimljivim običajima, sve je to satkano u odličnu predstavu čija se radnja odvija oko kotla za pečenje rakije napisao je tajnik društva Ante Bošnjak-Bare, koji je autor i prethodne dvije vrlo uspješne dramske predstave ‘Kad srce zadrhti’ i ‘Odande donde’.

Veliki pljesak na sinoćnoj hrvatačkoj kulturnoj sceni za svoju izvedbu zaslužili su: Joško Ljubić (Jozan), Nena Marović (Pera), Branko Mađor (Luka), Ante Doljanin (Markan), Ante Cvitković (Grgo), Maja Vukman (Ljuba), Josip Bošnjak (Franc) i Ivana Perković (Kaja).

Uz oduševljene domaćine na ovoj dramskoj premijeri bili su i znatiželjnici iz drugih mjesta Cetinskog kraja, a na početku predstave sve je pozdravio i blagoslovom zaželio uspješan daljni rad dramskoj skupini HKUD-a Peruća hrvatački župnik fra Neven Pavlinušić.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh