mel VRLIKA LAKE PRAVO MISTO

Veselo druženje gimnazijalaca sa prijateljima u Centru za rehabilitaciju ‘Fra Ante Sekelez’

Autor/ica
Objavljeno: 3 siječnja, 2023
DSC

Razdoblje je darivanja, topline i ljubavi. Već šestu godinu zaredom Centar za rehabilitaciju ‘Fra Ante Sekelez’ – Vrlika posjetili su prijatelji iz Franjevačke klasične gimnazije u Sinju u pratnji profesorica Marijane Vulete, Antonije Čarić i Martine Radman-Livaje.

Šest učenica i dva učenika iz 3. i 4. razreda donijeli su korisnicima Centra poklone koje su kroz prosinac s ljubavlju pripremali njihovi kolege i profesori iz škole. Korisnici su oduševljeno dočekali svoje prijatelje. Nakon pozdrava i zagrljaja svi su uživali u recitacijama i božićnim pjesmama, a vrhunac zabave bio je podjela poklona. Učenici su ponijeli gitaru i harmoniku, pa se pjesma nastavila i plesni podij bio je pun.

Na licima jednih i drugih vidjelo se veliko zadovoljstvo, a to je poruka svima da je potrebno malo kako bismo nekoga učinili sretnim i uljepšali jedni drugima ovo posebno vrijeme u godini. Presretni nakon druženja, plesa i zajedničkog ručka čestitali su jedni drugima blagdane i poželjeli što skoriji susret.

ferata@ferata.hr
0997370409