banner stozer cz sinj

BANNER FERATA

VIOCK: Jadrijević dao ostavku, gradonačelnica imenovala samu sebe

Autor/ica
Objavljeno: 6 srpnja, 2019

Danas objavljujemo OSTAVKU koja je prethodila aktualnim ostavkama predsjednika KK Alkar, NK Junak i JVP-a Sinj, pa i samom činu javnog odricanja dr. Stipislava Jadrijevića od gradonačelnice Kristine Križanac.

Riječ je o ostavci na mjesto predstavnika Grada Sinja u Skupštini Vodovoda i odvodnje Cetinske krajine koju je dr. Stipislav Jadrijević podnio još 18. lipnja. Podsjećamo, gradonačelnica Križanac je dr. Jadrijevića na mjesto predstavnika Grada Sinja u Skupštini Vodovoda imenovala 7. kolovoza 2018. godine.

Budući da je riječ o iznimno važnoj dužnosti, jer je VIOCK nositelj projekta izgradnje sustava odvodnje i kanalizacije, teškog nekoliko stotina milijuna kuna, pitali smo gradonačelnicu je li imenovala novog predstavnika Grada Sinja u Skupštini Vodovoda.

‘Zbog važnosti projekta sustava odvodnje, kolokvijalno nazvanog aglomeracija, preuzela sam odgovornost koju imam kao gradonačelnica i nakon razrješenja dr. Stipislava Jadrijevića iz Skupštine VIOCK-a, ja sam postala član Skupštine’, kazala je gradonačelnica Kristina Križanac.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh