BANNER FERATA

Vučkovići pobjednici nogometnog turnira u Brznama

Autor/ica
Objavljeno: 30 lipnja, 2014

prvenstvo_brnaza1

Zanimljivo nogometno prvenstvo Brnaza došlo je do svog kraja. U pravom sportskom ozračju jučer je odigrana završnica ovog natjecanja, u kojoj je ekipa Vučkovići pobijedila Šebiće rezultatom 5:2, te tako postala pobjednik šestog brnaškog prvenstva.

U atraktivnom susretu trostruki strijelac za pobjednike bio je Ivan Vučković, po jedan su postigli Ruščić i Ante Vučković, dok su strijelci za Šabiće bili Niko Arbanas i Darko Jukić. U susretu za treće mjesto momčad Ispod Kapele pobijedila je momčad Ispod Strane 2:0.

Ovaj turnir u svakom pogledu zaslužuje epitet ponajboljeg ovakvog karaktera na širem području Dalmatinske zagore. Turnir je trajao mjesec dana i igrao se vikendom, a utakmice je pratilo više stotina gledatelja, kao i na samoj završnici. Nagradu pobjedničkoj momčadi uručio je predsjednik NK Brnaze Stipe Delija, a ostale nagrade uručili su članovi organizacijskog odbora prvenstva.

Najbolji igrač turnira je Josip Janković iz momčadi Šabići, najbolji strijelac na turniru je Ivan Vučković – Otrov iz pobjedičke momčadi, dok je najbolji vratar Filip Pervan iz momčadi Ispod Kapele. Nagradu za Fair play dobila je momčad Samo Mandaci, a nagrada za naj potez turnira pripala je Dušanu Klariću. Uz prigodne pehare i medalje, najboljim pojedincima i momčadima organizator je darivao pečene odojke, pivo i domaće vino. Suci završnice brnaškog prvenstva su bili Damir Silić, Mario Soldić i Ante Grčić.

Na samom kraju vrijedi izdvojiti sjajnu atmosferu koja je vladala svih dana natjecanja, odličnu organizaciju, ali i veliku feštu koja se nakon nogometnog terena nastavila na dnu naselja Vučkovići, na sportskom dijelu CB Ferata, gdje su zajednički feštali igrači pobjedničke i drugoplasirane momčadi. Sam događaj u svakom slučaju je opravdao sav uložen trud, a organizatori NK Brnaze naredne godine obećavaju još bolji program. Međutim, ono što je pokazano ovih dana, sigurno spada u bolje organizirane sportske i društvene manifestacije na cijelom području Cetinske krajine.

Fotogalerija

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh