tramax

Za kraj godine rukometašice Sinja dočekuju Bjelovar

Autor/ica
Objavljeno: 13 prosinca, 2019
RK Sinj

Foto: Petar Malbaša

U 12. kolu rukometnog prvenstva Sinj će na domaćem terenu biti domaćin vrlo jakoj ekipi Bjelovara, a time će se i zaključiti ovogodišnja rukometna priča…

S dvije pobjede u nizu, a pogotovo nakon prvih gostujućih bodova koji su proteklog vikenda osvojeni u Splitu, raspoloženje među sinjskim rukometašicama je na najvišem mogućem nivou.

Tražiti treću pobjedu u nizu, odnosno najavljivati je, protiv ekipe kakva je Bjelovar ipak bi bilo preoptimistično, prvenstveno jer gošće su prve do neprikosnovenih Podravke i Lokomotive, sa samo jednim porazom do sada i velikim iskustvom igranja europskih susreta.

Ipak, predaje nema, kaže nam u najavi trenerica/igračica Marija Hrgović-Tomić:

“Bjelovar dolazi kao favorit, već su nekoliko sezona sam vrh lige, a to pokazuju i rezultati. Istina, mi smo također u dobroj formi i sigurno je da nećemo u susret ući bez ambicija. Želimo se hrabro postaviti pred našim navijačima i ako budemo u prilici pokušati kreirati iznenađenje. Ovo je jedna od utakmica u kojima se malo može izgubiti, a puno dobiti.”

Sinj je do sada prikupio deset bodova, odnosno pet pobjeda i s te strane može se reći da je polusezona bila uspješna. Ovo je ujedno i posljednji ovogodišnji nastup za naše djevojke i u svakom slučaju zaslužuju punu dvoranu i veliki pljesak za sve ostvareno u ovoj godini za pamćenje.

Susret Sinja i Bjelovara igra se ove subote u GSD Ivica Glavan Ićo u 18 sati.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh