HEP kultura Alkar

Započele edukacije za biciklističke vodiče

Autor/ica
Objavljeno: 15 svibnja, 2015
biciklizam_trilj4

Izvor: Turistička zajednica grada Trilja

U organizaciji Turističke zajednice grada Trilja, Biciklističkog saveza Splitsko-dalmatinske županije, te Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije, jučer je započela edukacija za biciklističke vodiče u hotelu Sv. Mihovil s početkom u 12:00 sati.

Edukacije će trajati do nedjelje, a prijavljeno je 25 polaznika iz cijele Dalmacije. Svečanom otvaranju je nazočio direktor Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije gospodin Joško Stella koji je naglasio važnost cikloturizma na području Trilja i cijele Dalmatinske zagore, te predsjednik Biciklističkog saveza Splitsko-dalmatinske županije, gospodin Denis Špadina koji je prepoznao ljepote i opremljenost biciklističkih staza. Jedan od predavača je i predsjednik Hrvatskog biciklističkog saveza gospodin Martin Čotar koji je oduševljen netaknutom prirodom i potencijalom koji ovaj kraj nudi što je bio jedan od razloga zbog kojih su i prihvatili poziv da se edukacije održe upravo u Trilju.

Osposobljavanje provodi Istarska razvojna turistička agencija (IRTA) koja to uspješno radi već 10 godina.

Uspješni polaznici dobit će Uvjerenje o položenom osposobljavanju, a za prvu godinu svim uspješnim polaznicima izradit će se licenca biciklističkog vodiča Hrvatskog biciklističkog saveza.

Fotogalerija

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh