BANNER FERATA

Završila sezona kupanja na bazenu

Autor/ica
Objavljeno: 5 rujna, 2014

bazen05

Sezona kupanja na sinjskom Gradskom bazenu završila je jučer.

Ovogodišnja sezona kupanja na Gradskom bazenu u Sinju počela je 13. lipnja, a pema riječima voditelja Bazena Stipe Blajića, zbog vremenskih neprilika bila je lošija od prethodnih.

‘U odnosu na sve predhodne sezone, ovogodišnja je bila lošija i ne možemo biti zadovoljni. Razlog su vremenski uvjeti, bilo je dosta kišnih dana i nije mogao uhvatiti jedan kontuinitet lijepih dana pogodnih za kupanje. Međutim, onaj dio vremena koji je bio moguć za kupanje dobro smo odradili i mislim da su kupači bili zadovoljni’.

Prema prvim procjenama, ovogodišnja sezona kuna bila je slabija za 40-ak posto u odnosu na prošlogodišnje. Blajić ističe kako su na bazenu ovo ljeto održana tri tečaja obuke neplivača, kroz koja je prošlo 50-ak djece.

‘Trenutno nemam potpune financijske podatke, to će se vidjeti na financijskom izvješću. Međutim, kada se komparira s predhodnim godinama kada smo, za razliku od ove godine, imali uglavnom sunčane dane, može se kazati kako je u prihodima ova godina za 40-tak posto lošija u odnosu na prethodne’, istaknuo je Stipe Blajić naglašavajući kako on nije ovlašten za financijsko poslovanje, te da će javnost po tom pitanju na vrijeme izvijestiti mjerodavni iz tvrtke Kamičak.

Što se tiče jesenskog, zimskog i dijela proljetnog vremena, kada bazen neće biti u funkciji, provodit će se aktivnosti njegove zaštite.

‘Sada slijedi konzerviranje i zaštita tehničkih pomagala, strojeva, automatike, svih mjernih uređaja. Potom će se isti servisirati, a nakon toga, pred samu sezonu, uslijediti će čišćenje i priprema bazena po svim pitanjima kako bi se što kvalitetnije pripremili za novu kupališnu sezonu u 2015.’, kazao je voditelj sinjskog bazena Stipe Blajić.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh