BANNER FERATA

Županija darovala ček Centru za rehabilitaciju Fra Ante Sekelez – Vrlika

Autor/ica
Objavljeno: 10 prosinca, 2015
sekelez1

Izvor: Ivana Klarić-Kukuz

Dana 09. prosinca, kao i duži niz godina do sada, pred Božić, izaslanstvo Župana Splitsko-dalmatinske Županije, dožupan Luka Brčić, gradonačelnik Grada Vrlike Gospodin Ivan Ćorić sa suradnicima posjetio je Centar za rehabilitaciju ‘Fra Ante Sekelez’ u Vrlici.

Dožupan Brčić je kao i do sada ravnateljici Centra Ivani Klarić Kukuz uručio ček u vrijednosti 10 tisuća kuna, što će svakako dobro doći za ispunjavanje želja i kupnju Božićnih darova, na veliko zadovoljstvo svih.

Ravnateljica Ivana Klarić Kukuz je istakla kako je suradnja Centra i Županije višegodišnja, kao i briga Županije Splitsko – dalmatinske za osobe sa intelektualnim teškoćama koje žive u Centru. Sa područja Županije splitsko-dalmatinske u Centru u Vrlici živi ukupno 70 osoba sa intelektualnim teškoćama.

Dožupan Luka Brčić sa suradnicima je obišao 9 novootvorenih stambenih jedinica, kao novi visokokvalitetni oblik stanovanja u Centru za rehabilitaciju ‘Fra Ante Sekelez’ – Vrlika te izrazio svoje zadovoljstvo novim standardima kvalitete pružanja usluge u Centru, zaželio svima Sretan Božić i nadolazeće blagdane kao i nadu da će Županija i dalje potpomagati i pratiti rad Centra za rehabilitaciju „Fra Ante Sekelez“ – Vrlika.

Ravnateljica Ivana Klarić Kukuz okružena veselim korisnicima je zahvalila na dosadašnjoj višegodišnjoj podršci Županije Splitsko-dalmatinske koja nije zaboravila svoje stanovnike koji žive u domovima.

Županija Splitsko – dalmatinska surađuje sa Centrom Vrlika u smislu svekolike podrške u radu, te svakako podrške u procesu transformacije i deinstitucionalizacje Centra.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh