banner stozer cz sinj

BANNER FERATA

Županija objavila Javni poziv za dodjelu pomoći studentima iz obitelji s pet i više djece

Autor/ica
Objavljeno: 17 listopada, 2019
stipendije

Županijsko povjerenstvo Splitsko-dalmatinske županije za dodjelu pomoći studentima iz obitelji s pet i više djece objavilo je Javni poziv za dodjelu pomoći studentima iz obitelji s pet i više djece u 2019. godini.

Novčana pomoć dodijelit će se redovitim studentima stručnog, sveučilišnog preddiplomskog ili diplomskog studija u akademskoj godini 2019./2020., koji imaju prebivalište na području Splitsko-dalmatinske županije i žive u zajedničkom kućanstvu s istim prebivalištem u obitelji s pet i više djece što se dokazuje potvrdom o prebivalištu nadležne policijske uprave.

Uz prijavu na javni poziv potrebno je dostaviti potvrdu o statusu redovitog studenta stručnog, sveučilišnog preddiplomskog ili diplomskog studija za akademsku godinu 2019./2020., potvrdu MUP-a o prebivalištu svih članova zajedničkog kućanstva, ne stariju od šest mjeseci, izvatke iz matice rođenih za braću odnosno sestre (original ili kopija), kopiju osobne iskaznice, čitljivu potvrdu računa u banci (fotokopija ugovora ili potvrde o računu) te OIB.

Prijave se podnose zaključno s danom 6. studenoga 2019. godine.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh