Županijski kup: Hrvace nastavljaju put, kraj za Junak i OSK

Autor/ica
Objavljeno: 24 veljače, 2014
Hrvace

Foto: Jerko Blajić

Drugo kolo Županijskog nogometnog kupa donijelo je prolazak tek za momčad Hrvaca, dok su svoj put zarana porazima zaključili Junak i OSK…

Nedjeljno poslijepodne ovog je vikenda bilo rezervirano za novu rudnu u okviru Županijskog kupa, a većini klubova bila je to i generalna proba pred nastavak prvenstva koje je na rasporedu već narednog vikenda.

Jedini od tri predstavnika Cetinskog kraja koji su izborili nastavak natjecanja bili su nogometaši Hrvaca kojima su nakon 90 minuta ruku morali stisnuti njihovi gosti iz Postira na Braču.

Hrvace su do pobjede vodili dvostruki strijelac, oba puta s 11 metara, Stjepan Stipanović te Branimir Borozan koji je zabio za konačnih 3:0, što je bilo i više nego dovoljno za novo kolo Kupa.

Minimalan poraz upisali su Otočani koje na njihovom stadionu svladao, no ne i nadigrao, makarski Zmaj. Naime, gosti su do pobjede došli golom Zebića iz devete minute, ali svakako treba kazati da su više od igre imali domaćini čiji je trud i zalaganje nažalost ipak ostalo nenagrađeno.

Kraj natjecanja u Kupu doživio je i sinjski Junak i to gostujućim porazom od 2:1 kod stobrečkog Primorca. Sinjski Plavi su se doslovno provukli u prvom kolu protiv Tekstilca, no ovaj put nije bilo tako pa su ogled sa Stobrečanima zaključili s minusom. Domaći su na svom stadionu sredinom prvog dijela zabili prvi, a početkom nastavka i drugi gol, da bi za Junak na 2:1 smanjio Kunac, ipak nedovoljno za izbjegavanje poraza.

Rezultati 2. kola Županijskog kupa:
Hrvace – Postira Sardi 3:0
OSK – Zmaj 0:1
Primorac – Junak 2:1

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh