banner stozer cz sinj

BANNER FERATA

Danas 16. sjednica sinjskog Gradskog vijeća

Autor/ica
Objavljeno: 23 ožujka, 2015

gradsko_vijece180215
Potpredsjednik sinjskog Gradskog vijeća Milan Smoljo sazvao je za danas 16. sjednicu Vijeća, za koju je predviđen Dnevni red od 18. točaka.

Između ostaloga vijećnici će raspravljati o prijedlozima odluka o sudjelovanju u osnivanju udruge ‘Klaster Sinjska Alka’, pokretanju postupka za realizaciju projekta smještajnih kapaciteta za starije i nemoćne osobe unutar ex vojarne Ivaniša Nelipića u Sinju te izboru članova Vijeća mjesnih odbora na području Grada Sinja.

Na sjednici će biti prezentirana izvješća o radu gradonačelnika za razdoblje srpanj – prosinac 2014. g., izvršenju Programa održavanja komunalne infrastrukture u 2014.godini te izvršenju Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture u 2014.godini.

Na današnjoj sjednici Gradskoga vijeća naći će se i prijedlozi programa održavanja komunalne infrastrukture u 2015.godini, gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture u 2015.godini, javnih potreba u kulturi i sportu za 2015. godinu.

Sinjski vijećnici danas će raspravljati i o Prijedlogu Rješenja o izboru Predsjednika i Potpredesjednika Gradskog vijeća Grada Sinja, te imenovanju članova Kulturnog vijeća Grada Sinja.

Sjednica će početi u 17 sati.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh