dani sv mihovila
Magazin Dugopolje

Gradonačelnik Bulj pozvao birače neka izađu na izbore za vijeća mjesnih odbora

Autor/ica
Objavljeno: 2 lipnja, 2023
bulj miro

‘Poštovane sugrađanke i sugrađani!

Gradsko vijeće Grada Sinja na svojoj 18. sjednici održanoj dana 4. svibnja 2023. godine donijelo je Odluku o raspisivanju izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području grada Sinja. Za dan provedbe izbora određena je nedjelja, 4. lipnja 2023. godine.

Ovom prigodom ukazujem na važnost funkcioniranja mjesnih odbora u sustavu lokalne samouprave. Tako građani ostvaruju  svoja prava i neposredno sudjeluju u odlučivanju o lokalnim poslovima od svakodnevnog utjecaja na život  u 14 mjesnih odbora na području grada Sinja.

Ovi izbori su važni za sve stanovnike svih mjesnih odbora u Gradu Sinju jer upravo njihovi predstavnici svojim aktivnim radom  mogu utjecati na prioritete pri izgradnji i održavanju komunalne infrastrukture, poticanja aktivnosti i poboljšanja života u lokalnoj zajednici.

Pozivam sve stanovnike mjesnih odbora Sinja, Brnaza, Glavica, Zelova, Bajagića, Turjaka, Obrovca Sinjskog, Gljeva, Radošića, Suhača, Lučana, Karakašice, Jasenskog i Čitluka  da iziđu na izbore u nedjelju 4. lipnja 2023. godine, ispune svoju građansku dužnost, glasaju i  donesu odluku tko će zastupati njihove interese u vijeću mjesnih odbora.

Gradonačelnik

Miro Bulj’

ferata@ferata.hr
0997370409