semafor
HEP kultura Alkar
extrametal banner
baner čovo

Slučaj Kamičak – Dogradonačelnik Glavan: ‘Ja nemam ovlasti…’

Autor/ica
Objavljeno: 16 svibnja, 2019

U članku ‘Zašto je Kamičak ponovo stao‘, jučer smo izvijestili kako je stari sat na Kamičku, koji je proradio godinu i pol dana nakon rekonstrukcije, nakon svega 35 dana ‘rada’ ponovo stao.

Ognjen Kolak, koji je do sada sat održavao i navijao, potvrdio nam je kako su mehanizam i sat ispravni, no da je ključeve vratio dogradonačelniku Denisu Glavanu, a o razlozima vraćanja ključeva nije želio govoriti. Odgovor na pitanje o satu pokušali smo dobiti od dogradonačelnika Denisa Glavana, no on nam jučer nije odgovarao na pozive. Stoga smo nazvali gradonačelnicu Kristinu Križanac koja nam je rekla kako ćemo informaciju o Kamičku dobiti od nje ili dogradonačelnika.

Kako nam ni jutros nikakav odgovor nije stigao, nazvali smo dogradonačelnika Denisa Glavana, koji nam je na poziv odgovorio,  te smo ga zamolili da nam komentira situaciju sa satom na Kamičku.

‘Ja nemam ovlasti za išta. Ja sam s čovjekom usmeno nešto dogovorio. Očito to nisam uspio sprovesti u djelo, a sada da ja prebacujem na nekoga, neću. Mi ćemo sada opet sjesti s Ognjenom. Provat ćemo naći dogovor. Nadam se da ćemo se dogovoriti i da će naš sat teći nesmetano’, kazao nam je dogradonačelnik Denis Glavan.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh