mel

Triljani Šipić i Slišković novi igrači KK Split

Autor/ica
Objavljeno: 5 siječnja, 2024

sipic
Na svojoj Facebook stranici KK Cetina -Trilj objavio je vijest kako su njihova dva mlada i nadarena igrača Mirko Šipić (2009) i Stipan Slišković (2011) postali igrači KK Split.

Šipić je član seniorske ekipe Cetine postao prošle sezone, ukupno je u sastavu bio u 27 službenih utakmica, a u dosadašnjem dijelu prvenstva za mlađe kadete u 6 utakmica ubacio je ukupno 129 poena. Nastupat će za U-15 ekipu koja će se natjecati u Jedinstvenoj pretkadetskoj ligi Hrvatske, a koju vodi bivša WNBA igračica Vedrana Grgin.

Što se tiče Stipana Sliškovića, on je bio najmlađi debitant za seniore u povijesti Cetine, gdje je ukupno 8 puta bio u sastavu. U dosadašnjem dijelu prvenstva za mlađe kadete u dresu Cetine, u 5 nastupa ubacio je 63 poena. U sastavu žutih igrat će  za U-13 momčad koju s klupe vodi njihov bivši igrač Ante Grgurević, koja se natječe u Dalmatinskoj ligi.

Iz KK Cetina ističu kako su ponosni  na činjenicu da suradnja koju su  potpisali sa Splitom u travnju prošle godine daje svoje prve rezultate.

Svojim bivšim igračima zaželjeli su sretno u žutom dresu.

ferata@ferata.hr
0997370409