mel

Na koncert Marka Perkovića Thompsona uz brzi antigenski test za 10 kuna

Autor/ica
Objavljeno: 16 srpnja, 2021
koncert mpt sinj

Organizator koncerta Marka Perkovića Thompsona u Sinju BJM events uputio je dopis vezano za održavanje sutrašnjeg koncerta.

U dopisu stoji da je, nakon novih odluka o suzbijanju pandemije korona virusa, Stožer civilne zaštite dao dozvolu za održavanje koncerta Marka Perkovića Thompsona u Sinju u subotu, 17. srpnja uz određene uvjete, a to su COVID putovnice i antigenski testovi.

‘Za sve one koji nemaju COVID putovnicu osigurali smo brzo antigensko testiranje po cijeni od 10 kuna uz predočenje ulaznice, a ostatak cijene testiranja pokriva organizator BJM events. Testiranje će početi u subotu, 17. srpnja, od 16 sati na punktovima ispred Gradskog stadiona.

Posjetitelji koji se ne žele testirati dobit će povrat novca za kupljenu ulaznicu na prodajnim mjestima gdje su je kupili’, stoji u dopisu organizatora BJM events.

Zbog velike zainteresiranosti za koncert Marka perkovića Thompsdona posjetitelji  se mole da dođu što ranije.

Gostujući u programu Hit radija Marko Grčioć, ispred organizatora BJM events, kazao je kako su na sastanku sa Stožerom civilne zaštite Splitsko dalmatinske županije, Policijskom upravom splitsko-dalmatinskom i Nastavnim zavodom za javno zdravstvo SDŽ dogovoreni svi koraci koji se trevbaju poduzeti kako bi se koncert održao bez ikakvih posljedica vezanih za epidemiju koronavirusa.

‘Svi koji dolaze na koncert, a nemaju COVID putovnicu, testiranje će obaviti na ulazu u Gradski stadion, uz predočenje ulaznice. Rezultati nalaza budu gotovi za 10-ak minuta, a COVID test vrijedi 48 sati’, kazao je Grčić.

ferata@ferata.hr
0997370409