HEP kultura Alkar

Zapaženi rezultati učenika OŠ Ivana Lovrića na natjecanjima

Autor/ica
Objavljeno: 11 travnja, 2018
oš ivana lovrića

U školskoj godini 2017./2018. učenici Osnovne škole Ivana Lovrića u Sinju sudjelovali su na različitim natjecanjima u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje, Hrvatskog školskog sportskog saveza, zatim na Međunarodnom matematičkom natjecanju Klokan bez granica, natjecanju u kreativnosti i znanju Čitanjem do zvijezda te drugim oblicima natjecanja.

U okviru svih tih natjecanja bilo je uključeno preko 250 učenika i učenica.

Pri tome su učenici i učenice OŠ Ivana Lovrića postigli zapažene rezultate prešavši u viši, županijski rang natjecanja gdje su se također vrlo dobro plasirali, a njih šestoro pozvani su i na državna natjecanja.

Na državno natjecanje iz Matematike u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje pozvani su učenici Borna Jenjić (5. razred, mentori učiteljice Paula Mihaljević i Vedrana Bilobrk) te Matej Cvitković (6. razred, mentor učitelj Pero Mihaljević).

Na državno natjecanje iz Geografije u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje pozvan je učenik Luka Milošević (6. razred, mentor učitelj Zoran Samardžić).

U natjecanju u kreativnosti i znanju Čitanjem do zvijezda u organizaciji Hrvatske mreže školskih knjižničara na državno natjecanje pozvane su učenice Anamaria Poljak, Barbara Poljak i Marta Kuštre (7. razred, mentorica učiteljica Vesna Samardžić).

Rezultate međunarodnog natjecanja ‘Klokan bez granica’ bit će početkom svibnja.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh