svabo

Nogometni vikend: Junak s novim trenerom domaćin Zagori, OSK i Hrvace u gostima

Autor/ica
Objavljeno: 22 listopada, 2021

Nogometni vikend donosi nom nove zanimljive utakmice, a posebno će zanimljivo biti na premijeri novog trenera Junaka koji će sa svojom momčadi dočekati Zagoru…

Loše otvaranje prvenstva značilo je i rastanak momčadi s trenerom Darijom Sablićem koji je ostavku podnio netom po završetku utakmice u Hrvacama. Vrlo brzo ustoličen je novi trener, a kako smo već izvijestili riječ je o Mirku Labroviću kojeg, vjerujemo, ne treba posebno predstavljati.

Labrović je imao tjedan dana da doda nešto “začina” iz svoje nogometne kuhinje, ali jasno je da ni njega niti bilo kojeg drugog trenera ne treba suditi po tek jednoj utakmici, iako imperativ pobjede postoji. Junak je domaćin Zagori, apsolutni je favorit bez obzira na sve okolnosti i tu se zapravo više nema što dodati.

U isto vrijeme na teren će istrčati i nogometaši OSK-a koji bilježe iznimno loše rezultate i predzadnji su u poretku pa im je svaki bod zlata vrijedan. Otočani gostuju kod Uskoka koji je posebno dobar na svom terenu i sigurno nije poželjan suparnik za prekid serije loših rezultata, ali krediti su polako već i potrošeni pa izgovora za propušteno više ne smije biti.

Hrvace na papiru imaju najlakši posao. Gostovanje u Baškoj Vodi kod Uranije koja je posljednja nudi priliku za tri boda, ali za takvo nešto bit će potreban maksimalan angažman, jer nema sumnje da i domaćini imaju svojih planova kako uhvatiti priključak s odbjeglim trećeligaškim društvom.

U drugom županijskom razredu Tekstilac gostuje u Žrnovnici, Čaporice u Dugopolju, dok će Trilj na domaćem terenu biti domaćin Poljičaninu. U nedjelju nastupaju Glavice koje će snage odmjeriti s Prugovom, povratnikom na županijsku nogometnu kartu.

Raspored:

Treća HNL, 11. kolo:
15,00 h: Junak – Zagora
15,00 h: Uskok – OSK
15,00 h: Urania – Hrvace (nedjelja)

Druga ŽNL, 6. kolo:
18,45 h: Adriatic – Čaporice
15,00 h: Trilj – Poljičanin
15,00 h: Mosor sv Jure – Tekstilac
15,00 h: Glavice – Prugovo (nedjelja)

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh